slogan

Informatie

vlinder1

Mijn producten zijn gemaakt en te koop voor de uitvaart van doodgeboren prematuren en baby's.
Deze zijn zowel voor uitvaartondernemingen als ook voor particulieren te verkrijgen.

Wanneer u informatie over mijn producten en de prijzen wilt hebben, hoe deze te verkrijgen zijn, kunt u het contactformulier invullen of u kunt telefonisch contact met mij opnemen                                                                                 onder nummer 0344-644664 of mobiel 06 383 00 701.  Er kan 7 dagen in de week contact opgenomen worden.

Ik wil u graag helpen bij het uitzoeken van een troostkorfje of troostkistje en/of andere inlichtingen omtrent mijn producten geven.

 Mogelijkheden:

Het is mogelijk om zelf met een stof, een bandje, lintje, kantje, applicatie of kledingstuk bij mij te komen om dat te laten verwerken in een troostkorfje, wikkeldoek of omslagdoek.

Hiermee wil ik de gelegenheid geven om er iets persoonlijks van te maken wat veel troostgevoel kan geven.

Vraag dit gerust en vrijblijvend, er is altijd over te praten en mee te denken om er een eigen karakter aan te geven.

Meestal kan alles gemaakt worden wat u wilt.

Wanneer u informatie wil hebben kunt u een e-mailsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  dank u wel.

Ook voor mijn nieuwe product Lief Dier, kunt u met een deken, doek of iets anders van uw klein huisdier komen om daar een doek, kussenhoes of iets naar uw idee van te maken.

 

 

Mededeling: Uitvaartbeurs in Barendrecht - Omdat de dood bij het leven hoort -

Op zaterdag 3 Oktober 2015 in de Dorpskerk, Dorpsstraat 146 in Barendrecht.

Op die dag ben ik aanwezig met mijn Troostkorfjes.

Een beurs georganiseerd door Yvonne Jonker Uitvaartverzorging Barendrecht,  www.uitvaartjonker.nl  

 

Mededeling: Circle of Life beurs 2015, Uitvaartbeurs voor mens en dier, Tegelen.

Op zondag 11 oktober van 11 t/m 17 uur.

Cultureel Centrum de Haandert, Haandertstraat 6-8, Tegelen.

Met een nieuw product, Lief dier, voor klein huisdieren, laat ik u zien naast de korfjes voor prematuur en baby's.

Het maken van omslagdoeken en waden voor klein huisdieren heeft een nieuwe dementie gegeven in mijn werk.

Deze zijn gemaakt om in gedragen of gebruikt te worden bij het begraven of cremeren van uw klein huisdier.

De Circle of Life beurs is voor iedereen die zich wil verdiepen in of nieuwsgierig is naar de mogelijkheden met betrekking tot natuurlijke voeding, gezondheid, verzorging, kunst en memorabilia voor Mens & Dier. 

Een beurs met een breed scala aan exposanten, u vindt hier geen grote bedrijven maar juist kleine bedrijven en organisaties wier passie het is om met mensen en dieren te werken.  
De Circle of Life beurs is interessant voor zowel particulieren als voor mensen die professioneel met mensen en dieren werken.

De entree bedraagt 2,50 euro, voor kinderen tot 12 jaar gratis en voor 65+ 1,00 euro.

Het centrum is rolstoel toegankelijk.

Er is gratis parkeergelegenheid in de omgeving van de Haandert.
     

 

 

 

 

Circle of Life beurs 2015, voorheen Memories Forever, de 'andere' Dierenbeurs, Driel(voorbij)

Met een nieuw product, Lief Dier, ben ik op de beurs Circle of Life in Driel.

 

Uitvaartbeurs in Arnhem. (voorbij)

De datum is op zondag 12 oktober 2014

 

Uitvaart beurs in Noord-Brabant. (voorbij)

Datum is zondag 26 oktober 2014

 

 

 

 

 

 

Momenten om te herdenken.

1. Internationaal monument voor het onbekende kind bestaat dit jaar 11 jaar, 26 september 2015www.rosesforchildren.nl  

2. Wereld prematuren dag. 17 november 2015 wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor de baby's die te vroeg geboren zijn. Het aantal kinderen dat sterft vanwege een premature geboorte is, vooral in ontwikkelingslanden schrikbarend hoog. Maar prematuriteit is niet alleen daar een probleem, maar ook in de ontwikkelde wereld. Er zijn slechts kleine en vaak goedkope interventies nodig om overlevingskansen te verbeteren.   Iedereen kent wel een familie die te maken heeft gehad met een  'prematuurtje ', soms zijn het succes verhalen, soms hebben ze een tragische afloop. Een van de beste voorbeelden die zij (Anneke Jaqau) vaak in de praktijk gezien heeft is kangoeroe care waarbij het kleine baby'tje warm gehouden wordt door het op de vaders of moeders blote bordt ligt. Goedkoper en beter dan een couveuse! Helaas in veel landen onbekend, laten we daarom aandacht vestigen op dit probleem zodat meer en meer families baat hebben bij goede hulp! 

3. Wereldlichtjesdag is dit jaar op 13 december 2015.  www.wereldlichtjesdag.nl  Elke 2e zondag in december wordt Wereldlichtjesdag gehouden. Op deze dag, om 19.00 uur ’s avonds, steken mensen over de hele aarde kaarsjes aan ter     nagedachtenis aan, op welke wijze dan ook, overleden kinderen.

De wereld wordt zo even letterlijk wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben, en daarnaast is er het besef dat je niet alleen bent met je verdriet.

World Wide Candle Lighting is ontstaan in 1997 in Amerika. Inmiddels worden er nu op de hele wereld op de tweede zondag van december om 19.00 uur lokale tijd kaarsen gebrand voor onze overleden kinderen. Omdat we in verschillende tijdzones leven is het idee dat er die dag ieder uur ergens op de wereld kaarsen worden aangestoken voor een overleden kind.

4. Internationale Dag van het Kind (Kinderdag) jaarlijks 1 juni. In 1954 spraken de Verenigde Naties een aanbeveling uit om een kinderdag ('Universal Children's Day') te houden om hiermee de kinderrechten actueel te houden.
 
5. Internationale Dag van de Rechten van het Kind. Jaarlijks op 20 November. Op die dag zijn er allerlei activiteiten om te herinneren dat kinderen speciale rechten hebben. UNICEF en de Verenigde Naties hebben hiervoor op 20 november 1989 een verdrag aangenomen. Hierin zijn de basisrechten van alle kinderen ter wereld vastgelegd.
 
6. Onnozele Kinderen, jaarlijks op 28 december. Op 28 december viert men in het christendom en met name in de katholieke kerk het martelaarschap van de onschuldige jongetjes van Bethlehem die op gezag van koning Herodes werden vermoord. Ook wel: Onschuldige Kinderen.
 
7. Moederdag, jaarlijks, 2de zondag in Mei.
 
8. Vaderdag, jaarlijks, 3de zondag in Juni.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 De website is bijgewerkt op 17-09-2015

 

 

 

 

  • Troost bieden verzacht het verdriet
  • Troost geef je jezelf om het afscheid een eigen karakter te geven.
  • Er is troost te vinden in de aandacht schenken aan het verlies.
  • Er komt een tijd om verdriet los te laten, geef het de tijd.
  • Verwerk de liefde voor je kindje in jou persoonlijk afscheid.
  • Samen delen in het verdriet geeft je troost.